• Hi there and welcome to PC Help Forum (PCHF), a more effective way to get the Tech Support you need!
    We have Experts in all areas of Tech, including Malware Removal, Crash Fixing and BSOD's , Microsoft Windows, Computer DIY and PC Hardware, Networking, Gaming, Tablets and iPads, General and Specific Software Support and so much more.

    Why not Click Here To Sign Up and start enjoying great FREE Tech Support.

    This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

Solved Screen showing no signal after windows 10 logo, please help

Status
Not open for further replies.

Pecky95

PCHF Member
PCHF Member
Nov 10, 2018
3
0
23
#1
Hi, I get no signal on my screen (display port) after the windows 10 logo shows. I googled it and found out that it might be a problem with my graphics driver. I reset the pc into safe mode and went into "device manager". In display adapter I see my 2 graphics cards, Inter(R) HD Graphics 4600 and Nvidia Gefore GTX 1070. I'm not sure what to do now. I'm afraid of uninstalling/reinstalling these devices. I'm not sure which graphics card is my default boot one but I think its intel. Please help.
 

Pecky95

PCHF Member
PCHF Member
Nov 10, 2018
3
0
23
#2
Hi, I get no signal on my screen (display port) after the windows 10 logo shows. I googled it and found out that it might be a problem with my graphics driver. I reset the pc into safe mode and went into "device manager". In display adapter I see my 2 graphics cards, Inter(R) HD Graphics 4600 and Nvidia Gefore GTX 1070. I'm not sure what to do now. I'm afraid of uninstalling/reinstalling these devices. I'm not sure which graphics card is my default boot one but I think its intel. Please help.
fixed it myself
 
Status
Not open for further replies.