• Hi there and welcome to PC Help Forum (PCHF), a more effective way to get the Tech Support you need!
    We have Experts in all areas of Tech, including Malware Removal, Crash Fixing and BSOD's , Microsoft Windows, Computer DIY and PC Hardware, Networking, Gaming, Tablets and iPads, General and Specific Software Support and so much more.

    Why not Click Here To Sign Up and start enjoying great FREE Tech Support.

    This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

bad motherboard

  1. D

    Solved PC turns off / doesnt turn on.

    Hello, Im having a problem with my new PC. After two weeks of working fine my PC starts to randomly turn off without giving a warning. When i try to turn it back on it wont do anything PSU fan doesnt even spin up. After waiting a couple minutes for some weird reason it boots up just fine and...
  2. JohnCarter290822

    Solved PC won't turn on

    Hello, Motherboard: p8z77-V CPU: intel i5 3570k RAM: 2x 8GB HyperX Fury PSU: Corsair CX650 GPU: GTX 650 Ti I was using my pc as usual when it sundelly turned off. I tried to turn it on again, but the cooler worked for half a second, and then the PC turned off. The power light from the...
  3. J

    Hardware support plzzz

    Hello , so I costumed built my water coolant pc , everything was running great . Then one day I decided to upgrade my graphics card to a better one so that I can game . I had on there working GeForce 8800 GTX and the graphics card I bought used from somebody on offerup to try to upgrade it was...
  4. S

    Dell workstation won't boot into Windows and red lines

    I recently installed an SSD into my T3500 and a fresh copy of Windows. I removed my old HDD in case I needed to use my PC again if I messed something up. Everything worked flawlessly and after a week I was normally uing my PC when my screen turned black and sound stopped. I turned it off from...
  5. Persiball

    Solved I think Bad Motherboard , HELP!

    Hi, I have a problem with the motherboard , With 8 gb ram 4gb 2X ram starts perfectly but when I install 16 gb ram 4gb 4x ram does not work starts 5 seconds and stops and start doing this to infinity . Motherboard : Gigabyte GA-H97-HD3 has the latest BIOS .... Ram : Corsair Vengeance 8GB DDR3...