Solved Windows keeps rebooting

  • Hi there and welcome to PC Help Forum (PCHF), a more effective way to get the Tech Support you need!
    We have Experts in all areas of Tech, including Malware Removal, Crash Fixing and BSOD's , Microsoft Windows, Computer DIY and PC Hardware, Networking, Gaming, Tablets and iPads, General and Specific Software Support and so much more.

    Why not Click Here To Sign Up and start enjoying great FREE Tech Support.

    This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.
Welcome to our Community
Wanting to join the rest of our members? Feel free to sign up today.
Sign up
Status
Not open for further replies.

Akproduction

PCHF Member
PCHF Member
Nov 6, 2019
3
0
20
I started having a weird problem yesterday. My pc keeps restarting a few seconds after it passes the bios screen. I can go to the bios and everything is just fine there. I have reset the cmos on the motherboard multiple times to make sure that it wasn't a settings error. I tried looking this up but all of the solutions require going past the boot screen which is when my pc restarts itself. I downloaded a windows installer USB and even when I choose that as my boot option, it still restarts when the Windows logo shows up. I just tried disconnecting my hdd and ssd and booting up with only USB plugged in and still same problem so this is not software problem. I've tried unplugging my ram and Gpu.

I have a rx 5700 xt red devil
Corsair h50 cooler
AMD ryzen 5 3600 cpu
16 gb 3200 mhz ram
Asus rog strix b450-f gaming motherboard
 

phillpower2

Autonomous Admin
Administrator
Support Team
Sep 9, 2016
4,031
523
56
Welcome to PCHF Akproduction,

Can you post the brand and model name or number of the PSU for us.
 

Akproduction

PCHF Member
PCHF Member
Nov 6, 2019
3
0
20
Yes. The cpu is the ryzen 5 3600. The motherboard is a asus rog strix b450-f gaming. The gpu is the rx 5700 xt. I've tried with different disc's, gpus, coolers, and psu's. I've contacted the seller of the motherboard to get a replacement board. Hopefully that will fix it.
 

Akproduction

PCHF Member
PCHF Member
Nov 6, 2019
3
0
20
Wasn't the psu either. I ordered a new one and tested with a 650w. Still didn't work. I changed to a different motherboard and the problem seemed to go away. I think that was the problem. I'm currently returning it on Newegg. Idk why it just stopped working after a few days.
 
Status
Not open for further replies.