system sound not working when i tried installing gpu

  • Hi there and welcome to PC Help Forum (PCHF), a more effective way to get the Tech Support you need!
    We have Experts in all areas of Tech, including Malware Removal, Crash Fixing and BSOD's , Microsoft Windows, Computer DIY and PC Hardware, Networking, Gaming, Tablets and iPads, General and Specific Software Support and so much more.

    Why not Click Here To Sign Up and start enjoying great FREE Tech Support.

    This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.
Welcome to our Community
Wanting to join the rest of our members? Feel free to sign up today.
Sign up
Status
Not open for further replies.

Albeo

PCHF Member
PCHF Member
Oct 23, 2020
3
0
21
after i tried installing new gpu dont know wht happened all of a sudden sound is not working.system does detects all the sound activites and sound drivers but i can't hear any sound.i can even set the volume but it there is literally no out puts from the speaker.i even tried pluging in my headphone to see if its the speaker problem but no their is literally no output at all.also tried reinstalling sound drivers didnt work.This all happened after i tried to install gpu and reset my bios as well really not sure what caused it.i really need help with this.
 

Rustys

PCHF Administrator
Administrator
Support Team
Jul 22, 2016
3,025
662
127.0.0.1
pchelpforum.net
According to you other post everything works and you are having issues with sound.


Which is the issue?
 

phillpower2

PCHF Administrator
Administrator
Support Team
Sep 9, 2016
8,079
723
57
Thread closed due to lack of any feedback from the OP.
 
Status
Not open for further replies.