• Hi there and welcome to PC Help Forum (PCHF), a more effective way to get the Tech Support you need!
    We have Experts in all areas of Tech, including Malware Removal, Crash Fixing and BSOD's , Microsoft Windows, Computer DIY and PC Hardware, Networking, Gaming, Tablets and iPads, General and Specific Software Support and so much more.

    Why not Click Here To Sign Up and start enjoying great FREE Tech Support.

    This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

Switched to a monitor I previously used - no signal

Status
Not open for further replies.

bllins

PCHF Member
PCHF Member
Aug 21, 2018
1
0
30
#1
Good morning,

I recently switched to a monitor I previously used as recently as a week ago. It is a G-Sync monitor with a DP cord, and for whatever reason I am not getting a difnal. It just says "Entering Power Save Mode" on my screen when the PC is on.

I admittedly am not the most informed person when it comes to hardware, but I do believe my cords are plugged in correctly. But just to be sure, I have uploaded two pics to imgur:


The two thickest cords there are my DP Cord and then the one that plugs into the USB from the monitor (I'm not sure what that cord is).

Any help would be appreciated!
 

phillpower2

PCHF Moderator
Moderator
Support Team
Sep 9, 2016
1,816
375
55
#2
Welcome to PCHF bllins,

Can I ask if you have both an add on video card and integrated graphics, I could be mistaken but it looks to me that you have both but your video cable is not connected to the add on video card and is connected to a port on the MB.
 
Likes: gus
Status
Not open for further replies.