DNS not found/Ethernet cable not working/EXTREMELY slow internet

  • Hi there and welcome to PC Help Forum (PCHF), a more effective way to get the Tech Support you need!
    We have Experts in all areas of Tech, including Malware Removal, Crash Fixing and BSOD's , Microsoft Windows, Computer DIY and PC Hardware, Networking, Gaming, Tablets and iPads, General and Specific Software Support and so much more.

    Why not Click Here To Sign Up and start enjoying great FREE Tech Support.

    This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.
Welcome to our Community
Wanting to join the rest of our members? Feel free to sign up today.
Sign up
Status
Not open for further replies.

DrMirrors

PCHF Member
PCHF Member
Apr 10, 2020
1
0
18
Ok so I’ve been having this problem for a while. I originally had a wireless adapter in my PC, but after a while, it started slowing down. I talked to a bunch of people, and they all thought it was a virus, so I installed Malwarebytes and cleaned my PC of, I kid you not, 57 different viruses. I thought this would fix the problem, but it only made it worse. Now, I’m getting around 70kb/s using the wireless adapter.

I thought maybe I could use an Ethernet cable to get faster WiFi, but it doesn’t work. When I try to get on the internet, it says DNS not found, so that doesn’t work.

I should mention that before any of you post suggestions, I’ve done countless hours of research trying to fix the problem with no luck. This means please do not suggest trying to change my DNS address from my adapter properties in Internet Protocol Version 4. Im getting sick of seeing that same suggestion over and over again. It doesn’t work with my problem.

By the way, I’m sorry if I come off as aggressive. I’m just very frustrated. Thanks!
 
Status
Not open for further replies.